علمی

انفجار ماژول قابل تورم لاکهید مارتین که برای سکونت در فضا در دست توسعه است [تماشا کنید]

انفجار گاهی اوقات یک نتیجه اجتناب‌ناپذیر است، مخصوصاً وقتی می‌خواهید آستانه تحمل یک ابزار را پیدا کنید. شرکت لاکهید مارتین اخیراً در یک آزمایش شاهد انفجار ماژولی بوده است که می‌تواند با اشغال فضایی کم درون فضاپیماها قرار بگیرد و بعد در فضا متورم شود تا به‌عنوان یک سکونتگاه از فضانوردان میزبانی کند.

لاکهید مارتین حدود یک ماه پیش دومین آزمایش ترکیدن سکونتگاه‌های فضایی خود را پشت سر گذاشت و حالا گزارشی از آن منتشر شده است. در این آزمایش، ماژول قابل تورم آن‌ها به سطح فشار 253 psi رسید که تقریباً معادل 6 برابر فشار عملیاتی تعیین‌شده برای این ماژول است.

این شرکت قبلاً در ماه دسامبر پارسال برای اولین‌بار چنین آزمایشی را برای انفجار سکونتگاه قابل تورم خود انجام داده بود. حالا آزمایش دوم نتایج حاصل از آزمایش اول را تأیید کرده است و به لاکهید مارتین اجازه می‌دهد تا توسعه نسخه‌های نهایی این ماژول را ادامه دهد.

لاکهید مارتین به توسعه ماژول سکونتگاه فضایی خود ادامه می‌دهد

در بیانیه این شرکت آمده است که یک تفاوت غافل‌گیرکننده میان آزمایش اول و دوم به حرکت درآمدن پایه ماژول آزمایشی بود که باعث شد پایه از جای خود خارج شود و در هنگام انفجار در هوا به پرواز درآید. بااین‌حال، لاکهید مارتین آزمایش مهندسان خود را تحسین کرده است و می‌گوید این آزمایش نشان می‌دهد که سازه آن‌ها می‌تواند چقدر انرژی داشته باشد.

این سکونتگاه فضایی بخشی از برنامه NextSTEP ناسا است که هدف توسعه فناوری‌های پیشرفته برای حضور درازمدت انسان در فضایی دورتر از مدار پایینی زمین (LEO) را دنبال می‌کند. سازمان فضایی آمریکا می‌خواهد در اواخر سال 2024 مأموریت آرتمیس 2 و در سال 2025 مأموریت آرتمیس 3 را انجام دهد. این مأموریت‌ها اولین گام‌ها برای حضور دائمی انسان در مدار ماه و سطح آن خواهند بود.

سکونتگاه‌های قابل تورم مثل نمونه‌ای که لاکهید مارتین در حال توسعه آن است، محیطی مناسب را برای فضانوردان ایجاد می‌کنند، چون سبک‌اند و در ابتدا اندازه کوچکی دارند. این ماژول‌ها می‌توانند به‌صورت فشرده درون فضاپیماها قرار بگیرند و بعد در فضا باد شده و به محلی برای زندگی فضانوردان تبدیل شوند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا