سیاسی

میزگرد| دانشجویان خارجی دانشگاه‌های ایران: برای روزهای بعد اسرائیل آماده باشیم

میزگرد| دانشجویان خارجی دانشگاه‌های ایران: برای روزهای بعد اسرائیل آماده باشیم

گروه سیاسی خبرگزاری فارس: حدود سه هفته از حملات سنگین رژیم صهیونستی به غزه گذشته است؛ رسانه‌های فلسطینی بامداد سه‌شنبه گزارش دادند که شمار قربانیان حملات جنایتکارانه رژیم موقت صهیونیستی به نوار غزه، به ۸۳۰۶ شهید شامل ۳۴۵۷ کودک و ۲۱۳۶ زن رسیده است.

بعد از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی و شهادت صدها تن از کودکان و مردمی که به این بیمارستان پناه برده بودند، خشم مردم و دانشگاهیان چندین برابر شد تا جایی که شبانه به خیابان آمدند تا صدای اعتراض خود را به جهانیان برسانند و دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور با برپایی تجمعات مختلف و انتشار بیانیه‌هایی انزجار خود را از جنایات صهیونیست‌ها را نشان دادند.

در همین زمینه دانشجویان بین الملل کشورهای مختلف جهان نیز در کشورمان فعالیت زیادی در زمینه محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و همدردی با مردم غزه داشتند به همین دلیل سعی کرده ایم به جزئیات فعالیت آن ها بپردازیم.

دانشجویان بین الملل دانشگاه های تهران از 7 کشور هند، ترکیه، یمن، سوریه، پاکستان، افغانستان و تاجیکستان با حضور در خبرگزاری فارس به تبیین مسائل اخیر فلسطین پرداخته و جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند که در ادامه به جزئیات آن پرداخته ایم.

دانشجوی اهل ترکیه: باید برای روزهایی که اسرائیل نابود می شود، آمادگی علمی داشته باشیم

سنا کلینچ دانشجوی کشور ترکیه در این نشست با اشاره به حوادث اخیر فلسطین گفت: دانشجویان بین الملل اولین کنشی که باید داشته باشند این است که با توجه به ظرفیت های کشور خود فعالیت کنند. مثلا در کشور ترکیه دانشجویان باید از طریق شبکه های اجتماعی تاریخچه روابط رژیم اشغالگر با ترکیه را برای مردم توضیح دهند و مقالات کوتاهی در توضیح خطر این روابط بنویسیم و این مطالب را در فضای مجازی به اشتراک بزاریم، فضای مجازی در این جهت بسیار مهم است.

دانشجوی اهل ترکیه در ادامه گفت: من به عنوان دانشجویی که در ایران تحصیل می کنم، می دانم که ایران بسیار به فلسطین کمک می کند و بسیار از جبهه مقاومت حمایت می کند. من حمایت مردم ایران و دولت ایران را مشاهد می کنم، فکر می کنم مهم است که این موارد را در فضای مجازی توضیح بدهیم.

اکنون باید برای روزهایی که اسرائیل نابود می شود، آمادگی های علمی داشته باشیم، چون به قله خیلی نزدیک هستیم

سنا کلینچ تاکید کرد: البته از سوی دیگر ما به عنوان جوان و نسل اینده باید خودمون را برای روزهای پیروزی فلسطین آماده کنیم. زیراهم خیلی نزدیک است هم به قول رهبر عصر فرج آغاز می شود. اکنون باید برای روزهایی که اسرائیل نابود می شود، آمادگی های علمی داشته باشیم. چون به قله خیلی نزدیک هستیم. ما باید با هم فکر کنیم و تبادل نظر کنیم که برای آمادگی پیروزی فلسطین چکار باید کرد.

دانشجوی سوری: به نام «طوفان الاقصی» افتخار می‌کنیم

کریم حسن از کشور سوریه نیز در این نشست با اشاره به عملیات طوفان الاقصی، گفت: همان‌طور که ما به شجاعت قهرمانان خود در فلسطین عادت کرده ایم که در حال مقابله با موجودات ادعایی بودند، آن‌ها یک بار دیگر حماسه ای از قهرمانی را ارائه می کنند که شبیه هیچ حماسه قبلی نیست.

وی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی گفت: سیاست وحشیانه و مخربی که رژیم صهیونیستی در پیش گرفته است به خواست خدا وجود آن‌ها را محو خواهد کرد، ما به نام «طوفان الاقصی» افتخار می‌کنیم و این عملیات باعث نابودی اسرائیل خواهد شد.

سیاست وحشیانه و مخربی که رژیم صهیونیستی در پیش گرفته وجود آن‌ها را محو خواهد کرد، ما به نام «طوفان الاقصی» افتخار می‌کنیم و این عملیات باعث نابودی اسرائیل خواهد شد

کریم حسن گفت: حقیقت این است که سیاستِ خالی از انسانیت و خون‌آلود صهیونیستی-آمریکایی بر کسی پوشیده نیست، همانطور که همه دیدیم آن‌ها چه تعداد قتل عام علیه فلسطینیان مرتکب شده است.

بمباران بیمارستان نشانه شکست بزرگ نظامی اسرائیل بود

وی افزود: تخریب خانه‌ها، بمباران بیمارستان‌ها و استفاده از سلاح های ممنوعه بین المللی مانند بمب های خوشه ای و فسفری و حملات هوایی روزانه و بیش از 10000 نفر شهید و مفقود، نشان دهنده برتری نظامی نیست بلکه نشان دهنده شکست بزرگ دشمن پس از به نمایش گذاشتن تمام توان است. اسرائیلی ها و حامیانس در بسیاری از نبردها با تیپ‌های قسام و مقاومت شکست خوردند.

کریم حسن گفت: من به عنوان یکی از دانشجویان سوری در ایران با افتخار می گویم که ما با شما هستیم فلسطین ، ای عزیزمان ، جانمان فدای تو پیروزی تو نزدیک شد، نزدیک بیا فلسطین، ای محبوب من، ما همچنان خواهیم ماند. ما به شما وعده دادیم و شما برادران ما در فلسطین هستید، ما شما را ملاقات خواهیم کرد.

دانشجوی کشور سوریه گفت: از همین جا از تمام جهان عرب و اسلام می خواهم که سکوت را بشکنند و با قلم، با پول، با اسلحه، با صدا، با تصویر به راه حقیقت، راه جهاد بپیوندند.

دانشجوی هندوستانی: طوفان الاقصی تقابلی در جهت بازدارندگی بود

مزمل احمدوانی دانشجوی هندوستانی در این نشست گفت: اقدام اخیر جبهه مقاومت یک اقدام دفاعی و نه تهاجمی بود، جهان اسلام برای اقدام مشترک در برابر تهدید مشترک مسئله فلسطین که یک موضوع ژئوپلیتیک و مذهبی است آماده شود.

وی افزود: در 7 اکتبر 2023 رژیم‌ صهیونیستی هر از چند گاهی ساکنان اصلی نوار غزه و کرانه باختری را به دلیل اشغال کل سرزمین هدف قرار داده، کمین می‌کنند و به قتل می‌رسانند، به همین دلیل اقدامات گروه حماس را هرگز نمی‌توان یک تجاوز توصیف کرد، اما اقدامات دفاعی است که برای خود انجام می‌دهند.

دانشجوی هندوستانی گفت: از زمان جنگ جهانی اول تا آخرین حرکت مقاومت حماس، رژیم‌های صهیونیستی هزاران نفر از فلسطینی‌ها را قتل عام کرده است. در ماه رمضان گذشته، نمازگزاران در مسجد الاقصی با تیراندازی بی‌رحمانه‌ای توسط پلیس رژیم صهیونیستی 50 نفر را زخمی و حداقل 400 نفر را دستگیر کردند. صدها مورد از این قبیل وحشیانه‌ها هر از گاهی در تاریخ گزارش شده است که به زندگی بسیاری از فلسطینی‌ها پایان داده است که اسرائیل را متجاوز توصیف می‌کند.

عملیات «طوفان الاقصی» تقابلی در جهت بازدارندگی بود که ضربه محکمی به ساختار امنیتی گنبد آهنین زد

وی افزود: مکررا می گویم که عملیات «طوفان الاقصی» که توسط حماس راه اندازی شد را نمی توان به عنوان تجاوز به اسرائیل توصیف کرد، بلکه یک اقدام تدافعی است که من آن را «تقابلی در جهت بازدارندگی» می نامم که ضربه محکمی به ساختار امنیتی گنبد آهنین زد.

دانشجوی کشور هند در ادامه با اشاره به اینکه قدرت پوشالی رژیم صهیونیستی از بین رفته است،‌ گفت: صهیونیست‌هایی که به داشتن مکانیسم دفاعی قوی افتخار می‌کردند، اما در برابر زرادخانه‌های نظامی جبهه مقاومت شکست خوردند.

وی افزود: من تمام امت اسلام را با جسم و فلسطین که روح آن است مقایسه می کنم. وقتی روح از درد ناراضی می شود، تمام بدن بی قرار می شود. وقتی روح بدن (فلسطین) زیر باران موشک می سوزد و هر روز به شدت مجروح می شود، تمام بدن (تمام امت اسلامی) باید آن را احساس کند و در کنار ساکنان غزه که طعمه بمباران روزانه می شوند و عمدتاً بیش از 7000 نفر را می کشند بایستد.

مسلمانان باید دشمن مشترک خود را شناسایی کنند

دانشجوی هندوستانی گفت: مسلمانان باید دشمن مشترک خود را شناسایی کنند که نه تنها با فلسطین بلکه با کل جهان اسلام دشمنی دارد. اکنون زمان مقابله با تهدید مشترک با تلاش مشترک است. اعراب اگر رفتاری دوگانه داشته باشند، باید بر وجدان خود مرثیه (فاتحه) بخوانند، زیرا نمی توانند درد جان باختن در زیر باران های موسمی رژیم های صهیونیستی را احساس کنند.

مزمل احمدوانی گفت: غزه ممکن است دائماً مورد جنایت واقع شود اگر کشورهای مسلمان به طور کلی و اعراب اطراف به طور خاص یا بی‌طرف بمانند یا سیاست انزوا را اتخاذ کنند و دقیقاً به عنوان تماشاگران نظاره گر باشند. این موضع هرگز روح (فلسطین) جهان اسلام را از اشغال و جنایات – که معمولاً توسط دو شیطان بزرگ اسرائیل و آمریکا انجام می شود – آزاد نمی کند.

مزمل احمدوانی: بعضی کشورهای عربی باید از خواب غفلت بیدار شوند

دانشجوی هندوستانی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی گفت: عملیات طوفان الاقصی صرفاً بر اساس اصل بازدارندگی برای افشای توانایی حماس برای بازدارندگی، کنترل و مقابله با جنایات جنگی بلوک ضد اسلامی در منطقه خود بود. این نسل کشی توسط رژیم اسرائیل تحت عنوان «عملیات شمشیرهای آهنین» توسط گروه های مقاومت فلسطین به تنهایی قابل عقب نشینی نیست.

وی افزود: این امر به طور کامل و انحصاری مستلزم یک اقدام فوری، مشترک و زندان‌محور ملت‌های محمدی است، در غیر این صورت، ادامه بمباران غزه منجر به مشکلات انسانی بیشتری خواهد شد و آسیب‌های بیشتری را برای فلسطینیان آسیب دیده به ارمغان خواهد آورد. مسلمانان و بعضی کشورهای عربی باید قبل از بیدار شدن توسط صهیونیست ها در فاجعه سیل زده خود، از خواب فریب و غفلت بیدار شوند.

دانشجوی یمنی: طوفان الاقصی نگاه مردم دنیا را به جبهه مقاومت تغییر داد

اسامه هزاع دانشجوی یمنی نیز در این نشست با اشاره به تحولات اخیر فلسطین، گفت: طوفان الاقصی فکر و نگاه مردم دنیا را به جبهه مقاومت و رژیم صهیونیستی عوض کرد و نشان دهنده قدرت پوشالی این رژیم بود. طوفان الاقصی اثرش فقط بر رژیم صهیونیستی نبود بلکه کل کشورهای استعمارگر غربی را نیز شامل می‌شد.

دفاع غربی ها از اسرائیل فقط برای این کشور نیست بلکه آن ها نگران آینده خود در منطقه خاورمیانه هستند

وی در ادامه تاکید کرد: رژیم صهیونیستی بعد از این عملیات به ضعف امنیتی و اطلاعاتی خود اعتراف کردند و این شکست بزرگی را برای آن ها رقم زد.

اسامه هزاع تاکید کرد: عملیات طوفان الاقصی مهر تاییدی بر سخنان سید حسن نصر الله بود که گفته بود این رژیم مانند خانه عنکبوت است. دفاع غربی ها از اسرائیل فقط برای این کشور نیست بلکه آن ها نگران آینده خود در منطقه خاورمیانه هستند.

تحولات اخیر فلسطین روند عادی سازی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی را بر هم زد

دانشجوی یمنی عنوان کرد: سکوت کشورهای عربی که به دنبال عادی سازی روابط خود با اسرائیل بودند تاسف بار است، ولی تحولات اخیر همه اهداف این رژیم و کشورهای عربی برای عادی سازی را بر هم زد.

اسامه هزاع گفت: دولت های غربی برای حقوق انسان ها اهمیتی قائل نیستند و دلیل حمایت آن ها از اسرائیل همین مورد است. مگر مردم فلسطین با اوکراین چه تفاوتی دارند که بعد از جنگ اوکراین ادعای حمایت از حقوق انسان ها و صلح طلبی داشتند ولی سکوت آن ها نشان داد تمام ادعاهای آ« ها دروغ بوده است.

دانشجوی پاکستانی: طوفان الاقصی هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی را از بین برد

زینب همدانی از کشور پاکستان و دانشجوی پزشکی دانشگاه بقیه الله در این نشست گفت: جنایات وحشتناک علیه مردم مظلوم غزه بعد از حدود هفتاد سال ظلم و کشت و کشتار و حمله به بیمارستان المعمدانی و حمله‌ هوایی و زمینی شب گذشته و شهادت هزاران نفر از مردم بی گناه و بی دفاع فلسطین و همزمان‌ قطع اب و برق و گاز و حتی اینترنت از جنایات بی سابقه ای است که تنها از دست حیوان صفتاتی چون رژیم غاصب صهیونیستی بر می آید.

وی با اشاره به طوفان الاقصی و شکست‌های متعدد رژیم صهیونیستی گفت: نبرد های موفقیت آمیز فرزندان مقاومت در طوفان الاقصی باعث از هم پاشیدن سیستم های اطلاعاتی و امنیتی و هیمنه پوشالی این رژیم منحوس و خبیث شد.

وی افزود: هیمنه و قدرتی که سال‌ها با بزرگ نشان دادن و قوی نشان دادن خود و ارتش و نیروهای هوایی و زمینی خود قدرت عظیم و غیر قابل شکست گنبد آهنین، برای خود درست کرده بودند و با غافلگیری از سمت فرزندان مقاومت از لحاظ لوژیسیتکی و اطلاعاتی باعث از بین رفتن اعتبار چندین ساله شان شد و به فرموده رهبر انقلاب شکستی غیر قابل ترمیم را متحمل شدند.

کشتن کودکان و زنان نشانه ضعف رژیم صهیونیستی است

دانشجوی فعال پاکستانی در ادامه با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی و کودک کشی، گفت: شکستی که به جبران آن دچار جنون شده و با تمام توان خود با فشار حداکثری روی مردم با زدن بیمارستان ها ک پناهگاه مردم و زمین بی طرف بود و یا با قطع آب و برق و گاز و ممانعت از ورود دارو و تجهیزات و مواد غذایی ،فکر می‌کردند که وجهه از دست رفته شان ترمیم خواهد شد و مردم بدون درگیری سرزمین مادری خود را ترک خواهند کرد و محور مقاومت شکسته خواهد شد و از بین خواهد رفت.

طوفان الاقصی رژیم صهیونیستی را دچار جنون کرد و همین عملیات و واکنش بعدی آن ها زمینه ساز نابودی کامل آن ها می‌شود

وی افزود: اما نمی‌دانستند که همین جنون همان تقدیر ندگ و اتفاق آرای مردم دال بر حذفشان را پایه ریزی می‌کند.

همانطور که رهبر انقلاب فرمودند با ادامه این جنایات مسلمانان بی تاب می‌شوند ، در سرتاسر عالم از شرق تا غرب از بطن مسلمانان تا قلب نیویورک و نیوجرسی مردم به اعتراض علیه این غده سرطانی به خیابان ها آمدند و انسانیت خود را نشان دادند فارغ از رنگ و پوست و مذهب و ملیت.

کالاهای اسرائیلی باید در جهان تحریم شود

همدانی با اشاره به اقدامات لازم برای تبیین مسئله فلسطین گفت: تبلیغات رسانه ای و حمایت حداکثری ملت ها و جوامع مختلف بخصوص دانشجویان بسیار تاثیر گذار است. در سطح حاکمیت باید کالاهای اسرائیلی و سفارت و فعالیت های سیاسی و اقتصادی اسرائیل ( اعم از ممنوعیت خرید و فروش کالا های اسرائیلی یا تولید کنندگان و افرادی که حامی این رژیم خبیث هستند) نیز تحریم شوند.

وی افزود: در سطح دانشجویی هم باید با کارهای مختلف رسانه ای که تنها سلاح ما در این زمانه است و حمایت از فلسطینیان و رساندن صدای انها به گوش همه جهان اقدام کرد.

دانشجوی پاکستانی ادامه داد: فعالیت های دانشجویی مختلف اعم از برگزاری مراسمات و تجمع های اعتراضی در سطح دانشگاه و شهر، نوشتن و امضای طومارها و بیانیه ها به سازمان ملل و در خواست رساندن حداقل امکانات و خدمات بهداشتی درمانی و مایحتاج اولیه به مردم فلسطین نیز اهمیت دارد.

پاکستان رژیم اشغالگر قدس را به رسمیت نمی‌شناسد

وی با اشاره به موضع کشور پاکستان در قضیه فلسطین گفت: پاکستان رژیم اشغالگر قدس را به رسمیت نمی‌شناسد و اسلام‌آباد بارها بر حمایت از فلسطین تاکید کرده است و تشکیل کشور مستقل فلسطین مطابق با مرزهای ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شریف را مطالبه می‌کند.

همدانی تاکید کرد: تا زمانی که فلسطینی ها به کشور آزاد و حق تعیین سرنوشت خود مطابق با قطعنامه های سازمان ملل دست پیدا نکنند، پاکستان برادران و خواهران فلسطینی خود را رها نخواهند کرد. اسرائیل یک رژیم نامشروع است و پاکستان هرگز این رژیم را به رسمیت نمی‌شناسد.

دانشجوی تاجیکستانی: ایران سال هاست از مظلومان عالم دفاع می کند

ضیا الرحمن شریپ اف دانشجوی اهل تاجیسکتان در این نشست با اشاره به حوادث اخیر فلسطین گفت: در حال حاضر دنیا زیر تحولات فلسطین و طوفان الاقصی رفته و نه فقط مردم بلکه تمام دولت‌های اکنون نقشه‌ها و برنامه‌های آینده خود را روی همین موضوع فلسطین و طوفان الاقصی کار می‌کنند.

وی افزود: از طرف دیگر جبهه مقاومت به کمک فلسطین و مردم مظلوم غزه و حتی از طرف دیگر چین و روسیه هم اعلام حمایت کرده از فلسطین و ایران که سال‌هاست با کمک‌ها و حمایت‌های خود به کل مردم دنیا فهماند که همیشه در کنار مظلوم ایستاده است و از آنان دفاع می‌کند.

شریپ اف با اشاره به تفکر و نظر مردم تاجیکستان راجع به فلسطین گفت: آن‌ها همسو با مردم فلسطین هستند، مردم فلسطین را دوست می‌دارند یکی از مهم‌ترین دلایل آن بیت الاقصی برای آنها اهمیت دارد بیت الاقصی برای آنها مقدس است و این ظلم های نامتعارف و غیرمنصفانه را می‌بینند و از طرف دیگر اکنون مسئله اصلی انسانیت است.

دانشجوی اهل پاکستان گفت: به دور از مذهب (چه سنی و چه شیعه) در حالی که سال‌ها بی‌خبری از اوضاع و در کنار آن این وقایع به صورت منفی سازی در مغز مردم گنجانده شده بود ولی اکنون ،با وجود فضای رسانه‌ای که هست آگاه هستند و همدل و هم درد و همراهی خود را اعلام می‌دارند.

جهاد تبیین باید در قضیه فلسطین اهمیت زیادی دارد

وی با اشاره به رسالت دانشجویان در قضیه فلسطین گفت: همانطور که امام خامنه‌ای مطرح کردن باید یک جهاد روشنفکری ایجاد کرد (جهاد کبیر) مردم را آگاه سازد،گره‌های ذهنی مردم را در مورد فلسطین باز کرد مسئله فلسطین را مطرح کرد تاریخچه آن و جنایات و خیانت‌های اسرائیل و حرف زدن درباره استکبار جهانی و همچنین فعالیت‌های جبهه مقاومت نیز تبیین شود. به نظرم باید در حال حاضر از اندیشه‌های رهبری درباره فلسطین و موضوعات آخرالزمان و مخصوصاً کلید واژه ( آزادی فلسطین کلید رمز آلود فرج است) باید به صراحت صحبت کرد.

شریپ اف با اشاره به اهداف کودکشی رژیم صهیونیستی گفت: اگر در طول تاریخ نگاه کنیم طاغوت‌ها و حکام ظالم برای اینکه از بین نروند( قدرتشان) اولین کاری که انجام می‌دادند نسل کشی کودکشی بود در دوران ابراهیم نمرود کودکشی کرد و در دوران موسی فرعون کودکشی کرد تا تمدن آینده ساخته نشود ،موسیهای آینده به دنیا نیاید رزمندگان آینده به دنیا نیایند. از طرف دیگر آن‌ها این کار را می‌کنند تا به همه دنیا بگویند که برای ما اصلاً مهم نیست همه را می‌کشیم تا خود زنده بمونیم.

دانشجویی افغانستانی: طوفان الاقصی عزم راسخ جبهه مقاومت را نشان داد

صدیقه سادات حسینی، دانشجوی دکتری دانشگاه علامه طباطبایی و اهل افغانستان گفت: فجایع عظیم اخیر سرزمین بیت المقدس و شهادت تعداد زیادی از انسانهای بیگناه را در این سرزمین به تمامی ملت های آزادی خواه تسلیت عرض می کنم.

وی با اشاره به عملیات موفقیت آمیز طوفان الاقصی، افزود: طوفان الاقصی به خوبی عزم راسخ و روحیه مبارزه و مقاومت گری را در ملت غیور فلسطین و ضعف و پوشالی بودن قدرت فرمالیته اسراییل را به اثبات رساند و این پیام بسیار مهم و مؤثر بود که برای جهانیان رسید. گرچند با جنایت آفرینی اخیرش می‌خواهد آبروی از دست رفته را برگرداند که امر محال است.

دانشجوی کشور افغانستان گفت: ده‌ها سال است که فلسطین به ویژه غزه تحت اشغال و محاصره همه جانبه اسراییل قرار دارد و امر طبیعی اقتضآ می‌دارد که این روند موجب مغلوب شدن مردم فلسطین شده و روز به روز ضعیف تر شوند، اما سوال اینجاست که با تمام نداشته ها و وضعیت رقت بار باز هم مردم فلسطین توانستند حماسه آفرینی کنند و عملیات چشمگیری را علیه دشمن دیرینه شان به اجرا درآورند؟ قطعا یکی از مهم ترین دلیل بحث اعتقادات و روحیه بلند این ملت بر مبنا دستورات دینی است.

حسینی گفت: نکته مهم دیگر این است با وجود این که خیلی از دولت‌های عربی فلسطین را تنها گذاشتند و حتی برای نابودی آن با دشمن هم پیمان شدند اما همکاری های سایر کشورهای اسلامی با فلسطین در هر سطحی که بود قطعا تاثیر مثبت در شکل گیری روحیه در بین ملت فلسطین داشته و امروز ثمره آن را می‌بینیم.

دانشجوی افغانستانی با اشاره به اینکه جنایات رژیم صهیونیستی برای جهانیان ثابت شده، گفت: روزنه امید برای رهایی فلسطین ایجاد شده که همانا روحیه مقاومت گری ملت فلسطین هست و عدم تسلیم پذیری شان و همچنین روز به روز حقایق روشن تر شده و جنایات اسراییل و هم پیمانانش برای دنیا ثابت شده و ملت ها و گروه های مختلف را به اعتراض بلند کرده است که این وقایع در روند نابودی اسراییل کمک میکند.

دانشجویان در قضیه فلسطین باید اقدامات تبیینی و عملی انجام دهند

وی تاکید کرد: دانشجویان به عنوان اقشار تحصیلکرده و روشنفکر جوامع مسؤل هستند تا با آگاهی دهی و روشنگری اذهان عموم را نسبت به حقایق روشن ساخته و در بیداری ملت ها نقش ارزنده داشته باشد که طبیعتا فعالیت های رسانه ای یکی از مهم ترین راهکارها می‌باشد.

حسینی تاکید کرد: ملت های آگاه و بیدار به راحتی تحت استعمار و یا اشغال قرار نمی‌گیرد. با همکاری و همیاری اقشار تحصیل کرده جوامع و ایجاد اتحاد و یکپارچگی ان شاالله در آینده دیگر شاهد غزه های در سایر ممالک اسلامی نخواهیم بود.

پایان پیام/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا