هنری

مقابله با «بیکاری» در کرمانشاه از طریق گفتمان سازی

مقابله با «بیکاری» در کرمانشاه از طریق گفتمان سازی

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: با بیکاری و بسیاری از مشکلات موجود در استان کرمانشاه می‌توان از طریق گفتمان سازی مقابله کرد.

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین کرمانشاه، ظهر امروز پنج‌شنبه (۲ آذر ماه) مراسم آیین نکوداشت خیرین ٨٠٠ سری جهیزیه استان کرمانشاه با کمیته امداد، بسیج سازندگی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حسینیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرمانشاه برگزار شد.

حبیب الله آسوده معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) در این مراسم اظهار کرد: ما مردمی کم نظیر و دارای رفتار عقلانی، احساس و عاطفه معنوی، شور و شعور انقلابی داریم که مصداق آن‌ها خیریه ها و مسئولین خیریه ها هستند که بدون هیچ وظیفه و تکلیفی، برای استان دغدغه مند هستند.

وی افزود: ما می‌خواهیم با بسیج کردن مسئولین خیریه، گروه‌های جهادی و سلامت هر فرد که برای ایران اسلامی و مردم آن کار می کند تلاش کنیم که جوانی به خاطر موضوع اقتصادی پشت نوبت ازدواج نماند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) تصریح کرد: نباید اجازه دهیم در استان کرمانشاه کودکی به خاطر مسائل اقتصادی ترک تحصیل کند.

وی بیان کرد: حداقل کاری که می توانیم برای مستأجران کنیم گفتمان سازی با صاحب خانه ها است تا اجاره کمتری بگیرند.

این مقام مسئول مطرح کرد: بیماران زمین گیر آثار اجتماعی و روانی در خانواده ایجاد می‌کنند لذا باید کمک کنیم فقط درد بیماری داشته باشد و در درد اقتصادی ما کنارشان باشیم.

وی ادامه داد: با قرض الحسنه، بانک‌های مختلف و کمیته امداد می‌توان ربا در استان را کاهش داد و باید با بیکاری که ریشه اکثر مفاسد اجتماعی است از طریق گفتمان سازی مقابله کنیم.

وی افزود: ما در جمهوری اسلامی ایران مبانی و اعتقاد صحیح، منطقی و عقلانی داریم که در دین اسلام است و ولی فقیه جمهوری اسلامی ایران فردی کم نظیر است که او را در بیرون از مرزهای این کشور بی نظیر ترین رهبر جامعه بشریت ما می‌دانند.

لزوم پیوند ٢ بخش دولتی و انتفاعی با خیریه ها

رضا طاهری مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه اظهار کرد: مبنای نظام اسلامی بر مشارکت حداکثری مردم در زمینه‌های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی است که در سخنان امام (ره) و مقام معظم رهبری هم بر آن تأکید شده است.

وی افزود: در سال ۱۹۷۰ ضلع سومی در کنار ادبیات اقتصاد دنیا برای اقتصاد تعریف شد که علاوه بر مباحث نظام دولت و بخش انتفاعی بخش غیرانتفاعی و خیریه ها هم اضافه شدند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه تصریح کرد: بخش غیرانتفاعی و خیریه از نظر بهره‌وری، تولید ناخالص داخلی کشورها و توسعه انسانی بسیار تاثیرگذار بوده‌اند برای مثال خیریه هایی که در حوزه سلامت و مدرسه سازی هستند در ۲ دهه اخیر نقش مؤثری داشته اند.

وی گفت: در آخرین ارزیابی هایی که در سال ۲۰۱۸ انجام شد کشورهایی مثل اندونزی و استرالیا کشورهای برتر در حوزه فعالیت‌های خیریه بودند و در این ارزیابی کشور ما رتبه بیستم را کسب کرد.

این مقام مسئول افزود: شاید دلیل به دست آوردن رتبه بیستم این باشد که ما یک نظام منسجم و واحدی برای ثبت رویدادهای خیر و احسان نداشتیم.

طاهری بیان کرد: اگر می‌خواهیم فعالیت‌های غیرانتفاعی، خیر و احسان توسعه پیدا کند باید ۲ بخش دولتی و انتفاعی به کمک بخش خیریه ها بیایند.

وی ادامه داد: بخش انتفاعی همان بخش صنعتی و تولیدی و سرمایه‌ای است که باید به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند و بخش دولتی نیز باید ضمن حذف بروکراسی ها تلاش کند که ما بتوانیم بخش مؤسسات خیریه را به سمت هم افزایی و به حداقل رساندن هم پوشانی ها ببریم.

طاهری اذعان کرد: باید تلاش شود از فضای رسانه‌ای در تعمیق گسترش خیر و احسان و موسسات خیریه به درستی استفاده شود و در نهایت بتوانیم از خلاقیت ها، نوآوری ها، تکنولوژی و فناوری برای تعمیق و گسترش خیر و احسان استفاده کنیم.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا