جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب اسلامی: کشور به سازماندهی و تفکر بسیجی در گام دوم انقلاب احتیاج دارد
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب اسلامی به مناسبت سالروز تشکیل بسیج مستضعفین در بیانیه ای اعلام کرد: پنجم آذر سالروز تشکیل بسیج مستضعفان به فرمان حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۵۸ است. حضرت امام بسیج را شجره طیبه نامید وآن را درخت تناور و پُرثمری دانست که شکوفههای آن بوی بهار وصل و طراوت و حدیث عشق می دهد و در جای دیگر بسیج را لشکر مخلص خدا نامید که دفتر تشکیل آن را همه مجاهدان از اولین تا آخرین امضا کردهاند و بسیج را به مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی تشبیه کرد که پیروانش بر گلدستههای رفیع آن اذان شهادت و رشادت سر داده اند.
در این بیانیه آمده: با تامل در این جملات عارفانه حضرت امام (ره) راجع به بسیج، گویا کلمات تهی میشود و قلم از نوشتن بازمیماند، لذا در ادامه اشارهای به فرمایش خلف صالح حضرت امام (ره) یعنی امام خامنه ای میشود آنجا که وظیفه کلی بسیج را متذکر می شوند: بسیج به معنی حضور و آمادگی در همان نقطه ای است که اسلام و قرآن و امام زمان (ارواحنا فداه) و این انقلاب مقدس به آن نیازمند است.
این تشکل سیاسی افزود: به فرموده رهبر انقلاب؛ بسیجیان مومن آگاهی را با احساس مسئولیت و شور و شعور همراه کردند و امروزه انکار بسیج و بیاحترامی به آن به قول امام خامنهای یا نابخردانه است یا خائنانه؛ نظر به اینکه بسیج در همه قشرهاست و نیرویی مردمی است که انگیزه لازم را دارد، کشور به سازماندهی و تفکر بسیجی و به عشق و ایمان و امید بسیجی در گام دوم احتیاج دارد. بسیاری از پیشرفت های کشور مرهون همین تفکر بسیجی وجهادی است و هر یک از آحاد قشرهای مختلف جامعه که دارای روحیه احساس مسئولیت وایمان باشد، بسیجی است.
جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب اسلامی تاکید کرد: مقام معظم رهبری ایمان عاشقانه، ایمان عمیق و ایمان توأم با عواطف که از خصوصیات ملت ایران است را باعث درخشان شدن بسیج میدانند. حقیقت بسیج بعد از گذشت این همه سال از تشکیل آن بر کسی پوشیده نیست و بر همگان آشکار است، بسیج غیر از بعد موفق نظامیاش که در دوران دفاع مقدس تجلی کرد، بعد از جنگ تحمیلی در سایر ابعاد چون محرومیت زدایی از مناطق محروم، کمک به دولتها در حین بلایای طبیعی، تامین امنیت مرزها، اجرای طرح واکسیناسیون سراسری، اشتغالزایی، تولید علم، کمک در برگزاری انتخابات، مبارزه با ویروس منحوس کرونا، تولید محتوا در بستر فضای مجازی، راهاندازی اردوهای جهادی، فعالیت فرهنگی و تربیتی در مساجد و مدارس و دانشگاهها، روشنگری و بصیرتافزایی در جامعه، کمک به قوه قضائیه در مبارزه با مفاسد اقتصادی و اجتماعی، کمک به حفظ محیط زیست، برقراری امنیت شهر و روستاها، زنده نگه داشتن و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و موارد متعدد دیگر… فعالیت چشمگیر و قابل قبولی داشته است.
این بیانیه یادآور شد: تفکر بسیجی تبدیل به یک فرهنگ فرا مرزی شده و از ثمرات انقلاب اسلامی است که امروز به عنوان یک الگوی کارآمد در سایر نقاط دنیا به کار گرفته شده و قابل مشاهده است که نماد آن را در محور مقاومت می توان یافت در گروههای اسلامی چون حزب الله لبنان، مجاهدین یمنی، حشد الشعبی عراق، مجاهدان سوری و حماس و جهاد اسلامی و سایر گروههای فلسطینی.
جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب اسلامی افزود: هفته بسیج فرصت مغتنمی است که حقایق و موفقیتهای این نهاد انقلابی را تبیین کرده و از هرگونه تحریف و حقد و کینه نسبت به آن در اذهان و افکار عمومی جلوگیری کرد. این جمعیت ضمن تبریک و گرامی داشت روز بسیج بر همه بسیجیان و جوانان بر گسترش تفکر بسیجی در جامعه تأکید می کند.
پایان پیام/