علمی

تایم‌لپس دیدنی شفق قطبی، کهکشان راه شیری و ایستگاه فضایی [تماشا کنید]

یک فضانورد ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) ویدیوی تایم‌لپس خیره‌کننده‌ای را به اشتراک گذاشته است که در آن زمین، شفق قطبی، کهکشان راه شیری و خود ایستگاه دیده می‌شود.

«متیو دومینیک» که از ماه مارس گذشته در ایستگاه فضایی بوده است، این ویدیو شگفت‌انگیز 27 ثانیه‌ای که در ادامه می‌توانید آن را مشاهده کنید را در شبکه اجتماعی ایکس به اشتراک گذاشته است. او در پست خود نوشته است:

«یک تایم‌لپس از آرایه‌های خورشیدی [ایستگاه فضایی] که شفق و نورهای شهر را در حالی که خودشان را برای طلوع قریب‌الوقوع خورشید آماده می‌کنند نشان می‌دهد. انعکاس نور آرایه خورشیدی به قدری شگفت‌انگیز بود که تا ساعت 1 بامداد بیدار ماندم تا چند طلوع دیگر را ضبط کنم. خوشبختانه، ما هر 90 دقیقه یک بار طلوع را می‌بینیم.»

ویدیو تایم‌لپس ایستگاه فضایی بین‌المللی

در ویدیوهای تایم‌لپس، دوربین به‌گونه‌ای تنظیم می‌شود تا چندین عکس خودکار از یک صحنه در فواصل زمانی معین گرفته شود. سپس این تصاویر در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند تا یک ویدیو تولید شود. تایم‌لپس‌ها به‌ویژه برای نمایش تغییراتی که در یک دوره زمانی طولانی رخ می‌دهند، موثر هستند.

برای این ویدیو تایم لپس خاص، نوردهی با استفاده از یک لنز 15 میلی‌متری f/1.8 روی 1.6 ثانیه تنظیم شده است. نسخه نهایی این ویدیو 15 فریم را در یک ثانیه نمایش می‌دهد.

دومینیک که اولین مأموریت فضایی خود را تجربه می‌کند، خیلی سریع به‌عنوان یک عکاس فضایی موفق به کسب شهرت شد. او معمولاً در شبکه‌های اجتماعی تصاویر و ویدیوهای چشمگیری از فضا را به اشتراک می‌گذارد. او توضیح می‌دهد که برای خلق چنین صحنه‌هایی، دوست دارد یک تایم‌لپس بگیرد و سپس بهترین فریم‌های مجزا را انتخاب کند:

«یکی از تکنیک‌هایی که طی چند ماه گذشته برای گرفتن عکس‌های ثابت یاد گرفتم، گرفتن تایم‌لپس‌های فراوان برای یافتن بهترین نور ممکن است.»

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا