رئیس سازمان بسیج سازندگی: گفتمان جهادی مانند توان هستهای عامل بازدارندگی است
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، آیین آغاز به کار پنجمین جشنواره ملی جهادگران امروز با حضور سردار محمد زهرایی رئیس بسیج سازندگی، وحید خاوئی مدیرعامل بنیاد علوی، هادی قاسمی رئیس سازمان بسیج دانشجویی و اسماعیل عجم مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.
سردار زهرایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی در این مراسم گفت: نظام اسلامی با مدل رفتاری پایهگذار انقلاب، مقام معظم رهبری و به پشتوانه مکتب عاشورایی و علوی جوانانش به این مرحله رسیده است که جریان جهادی کشور مانند توان هستهای به عامل بازدارندگی کشور تبدیل شده است.
وی با اشاره به اینکه کار جهادی یکی از مولفه های قدرت است، افزود: خلق کردن چنین نیرویی کار هر کشوری نیست، این برای کشور یک مولفه قدرت است.
وحید خاوئی مدیرعامل بنیاد علوی نیز در این نشست، گفت: امروز در کشور به وحدت و ایجاد روابط بین گروههای کشور نیاز داریم. ابزار هنر، رسانه و ادبیات برای این اتحاد، لازم است. آنچه باعث شد در زمان دفاع مقدس، اتحاد میان مردم تشکیل شده و پایدار بماند، فعالیتهای رسانهای مانند روایت فتح بود.
نهضت مسئله محوری باید شکل بگیرد
هادی قاسمی رئیس سازمان بسیج دانشجویی گفت: ایده انقلاب اسلامی ما بلافاصله پس از تولید شدن، فراگیر شد. جالب آنکه این ایده جذاب با کودتا و دخالت بیگانه نیامده است. این ایده جذاب همان توجه به مستضعفین، استقلال و دیگر مفاهیم عالی است.
وی افزود: کار جهادی، تجلی همان ایده جذاب است. زمان همهگیری کرونا که همه فرار میکردند، بچههای جهادی پای کار ایستادند. این منطق باید عمومی شده و به شعاع منطق انقلاب اسلامی برسد تا به فراتر از مرزها برود. دنیای فعلی، دنیایی است که میگوید مشکل تو به من ارتباطی ندارد اما ایده جهادی میگوید مشکل تو، مشکل من هم هست. تکثیر این منطق کار بسیار ارزشمندی است.
قاسمی افزود: باید در بالادست اجازه ندهیم فقر به وجود بیاید و به دنبال جهاد پیشرفت باشیم. نهضت مسئله محوری و توجه به مشکلات در بالادست باید شکل بگیرد. باید به سمت دانشکدهای شدن گروههای جهادی برویم و صرفا در سطح دانشگاه متمرکز نباشیم.
اسماعیل عجم مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این مراسم گفت: ۲۲ هزار دانشجو از دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور مشغول فعالیت جهادی هستند.
وی افزود: پیشرفت منطقهای و حل مسائل توسط جهادگران از اهداف این جشنواره است. محتوای هنری، چندرسانهای و ادبی از جمله قالبهای مختلف جشنواره پیش رو خواهد بود. دبیرخانه جشنواره از امروز شروع به فعالیت کرده و تا ۳٠ آذر پذیرای آثار شرکت کنندگان خواهد بود و مرحله نهایی جشنواره در بهمن ماه برگزار خواهد شد.
گفتنی است در پایان مراسم از پوستر پنجمین جشنواره ملی جهادگران رونمایی شد.
پایان پیام/