تسریع در تبخیر رژیم صهیونیستی!
گروهسیاسی؛ مهدی فضائلی در یادداشتی نوشت: تصویر پردازی از رویدادهای مهم و تاثیرگذار آنچنان خطیر و حساس است که تشبیه آن به جراحی مغز را نباید مبالغه آمیز دانست!
بی دقتی در نوع، وزن و کیفیت ارائه روایت از چنین رویدادهایی آثار مخرب ماندگار و بعضا غیر قابل جبران دارد.
طوفان الاقصی از جمله این رویدادهاست که از سویی میتوان از آن روایت اقتدار ارائه نمود و از سوی دیگر روایت مظلومیت؛ عدم رعایت تناسب بین این دو روایت و تصویرپردازی نادرست و هیجانی با سوگیری افراطی به سمت مظلومیت از این نقطه عطف معادلات منطقه و حتی شاید جهان، می تواند نتیجه این رویداد تاریخی را کاملأ دگرگون سازد.
تردیدی نیست که جنایت های جنونآمیز و وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه، مظلومیت مردم در محاصره غزه را انکار ناپذیر می کند.
صحنههایی که گویا رژیم صهیونیستی با خلق عامدانه آنها میخواهد نشان دهد در خشونت ورزی آماده است گوی سبقت را از همه حریفان، حتی داعش برباید!
در عین حال نباید تردید کرد که اقتدار طوفان الاقصی و مردم غزه حتی در دل همین مظلومیت ها، آنچنان عظیم است که واکنشهای جنونآمیز رژیم صهیونیستی و رفتوآمدهای پرشتاب و پرحجم مقامات غربی بویژه دولتمردان آمریکا به تلآویو تا حدی آنرا گویاسازی می کند.
زاویه دید دیگری که میتواند اقتدار طوفان الاقصی را نمایان سازد خسارت ها و صدمات سنگین و غیرقابل جبرانی است که به رژیم صهیونیستی وارد آمده است.
حال با الهام از آیه ۱۴۰ سوره مبارکه آلعمران که میفرماید:
إِن یَمسَسکُم قَرحٌ فَقَد مَسَّ القَومَ قَرحٌ مِثلُهُ …
اگر به شما جراحتی رسید (و ضربهای وارد شد)، به آن جمعیّت نیز جراحتی همانند آن وارد گردید…
فهرستی از خسارات رژیم صهیونیستی را مرور می کنیم.
۱) ضربه اساسی به حیثیت اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی
۲) ضربه مهلک به حیثیت نظامی این رژیم
۳) ضربه سنگین به اسطوره شکست ناپذیری رژیم بواسطه دو مورد فوق
۴) ایجاد توقف طولانی مدت در مهاجرت یهودیان به سرزمین اشغالی کی یکی از راهبردهای مهم این رژیم در تثبیت خود بود. بر اساس برخی اطلاعات، رژیم برای مهاجرت دو میلیون یهودی دیگر برنامه ریزی کرده بود!
۵) مهاجرت معکوس بیش از یک میلیون یهودی از سرزمین های اشغالی
۶) بوجود آمدن حدود ۵۰۰ هزار آواره اسرائیلی برای اولین بار طی ۷۵ سال گذشته
۷) تلفات بی سابقه رژیم اعم از کشته،مجروح و اسیر، طی ۷۵ سال گذشته
۸) خسارت های سنگین اقتصادی که سقوط ارزش شِکِل( پول ملی اسرائیل)و تعطیلی بسیاری از فعالیتها از جمله گردشگری نمونه آن است. این خسارت ها تا روزانه ۵۰۰ میلیون دلار برآورد می شود
۹)گسترش بی سابقه نفرت از رژیم صهیونیستی در سراسر جهان که تجمعات حمایت از مردم فلسطین در کشورهای مختلف نمایانگر آن است
۱۰)توقف راهبرد عادی سازی روابط بین رژیم صهیونیستی و کشورهای عضو اتحادیه عرب و ضربه مهلک به این راهبرد
۱۱) تأخیر و حتی شاید توقف در احداث کریدور راهبردی هندی_ عربی_ غربی ( آی مک)
۱۲) تشدید اختلافات درون حاکمیت سرزمینهای اشغالی
۱۳) افزایش هزینههای سیاسی، امنیتی و اقتصادی حمایت از رژیم صهیونیستی و به عبارت دیگر، گران شدن بقای رژیم صهیونیستی برای حامیانش
۱۴) تعمیق نفرت در مردم فلسطین و بخصوص مردم غزه از رژیم صهیونیستی. کودک و نوجوانی که همه اعضای خانواده خود را در این حوادث از دست داده است در آینده، آماده هر فداکاری برای انتقام از عاملان این حوادث است.
مرور سریع این خسارت ها که میتوان فهرست آنرا طولانی تر هم کرد، اهمیت عملیات طوفان الاقصی، چرایی رفتار جنونآمیز رژیم صهیونیستی و علت هراسان شدن حامیان این رژیم را تا حدی آشکار می سازد.
مجموع این خسارت ها، گویای این واقعیت مهم است که طوفان الاقصی، حرارت زیر دیگ را آنچنان بالا برد که سرعت تبخیر رژیم صهیونیستی چندبرابر شد و دیری نخواهد پایید که اثری از این رژیم جعلی باقی نماند؛ انشاالله.
پایان پیام/