اجتماعی

این نوع گوشت برای جلوگیری از افسردگی و بیماری MS موثر است

این نوع گوشت برای جلوگیری از افسردگی و بیماری MS موثر است

برنا نوشت: فسفر موجود در بوقلمون ۴ برابر میگو است (۸۰% عامل تشکیل کلسیم در استخوان‌های بدن فسفر است) و میزان فسفر در بوقلمون ۲۳۸ میلی‌گرم در ۱۰۰ گرم است که این مسئله با توجه به پروتئین ۸۱/۲۸ درصدی موجود در گوشت بوقلمون بدین معنی است که پروتئین آن از هر گوشتی بیشتر است.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا